Információ a belépődíjakról


Kedves leendő Vendégeink!

A Pécsváradi Leányvásár az idei évtől belépődíjassá válik, mint arról már sokan értesültek. A jegyrendszer bevezetésével kapcsolatban rengeteg véleményt kaptunk. Az építő jellegű ötleteket és kezdeményezéseket mindig szívesen fogadjuk. Ezeket figyelembe véve igyekeztünk egy olyan konstrukciót kidolgozni, ami mindannyiunk számára elfogadható.

A 2018-as évben a Pécsváradi Leányvásár belépődíjai a következők:

Ingyenes kategóriák:

  • A teljes vasárnapi nap, mindenki számára
  • Pécsváradi lakosok számára mindhárom nap
  • 10 év alatti és 65 év feletti vendégeinknek mindhárom nap

Felnőtt (16-65 év között) napijegy: 1.000Ft

10-16 év közöttiek számára  a napijegy: 500Ft

Elővételi jegy: 1.500Ft, mind a két napra szól (péntek, szombat), a pécsváradi Fülep Lajos Művelődési Központban lesz megvásárolható. A jegyárusítás kezdetéről internetes felületeinken keresztül adunk tájékoztatást.

Báli belépőjegy: 1.000Ft, elővételben szintén a a pécsváradi Fülep Lajos Művelődési Központban lesz megvásárolható, korlátozott számban! A jegyárusítás kezdetéről internetes felületeinken keresztül adunk tájékoztatást.

Pécsváradiak számára fontos információ: Ahhoz, hogy a rendezvényt ingyenesen tudják látogatni, a Leányvásárt megelőző két hétben a művelődési központban a lakcímkártya bemutatásával átvehetik karszalagjukat.

A nem pécsváradiak számára biztosítjuk a területre való belépést, amennyiben ez a munkájukhoz, munkahelyükre való bejutásukhoz szükséges.