Pécsváradi Leányvásár Szépe választás 2023.


Idén is megkeressük a legszebbeket! ❤️

A Pécsváradi Leányvásár szépe választás nem egy szépségverseny, a lányokat a szakmai zsűri a viseletük, illetve a leányvásári forgatagban megfigyelt, hagyományokhoz illő megjelenésük és viselkedésük alapján pontozza.

Mivel minden évben nagy az érdeklődés a verseny iránt, a jelentkezőknek segítségként, a közönségnek érdekességként elárulunk néhány szempontot amik alapján a zsűri döntése megszületik:

Természetesen figyeljük a viselet minőségét, a darabok összeállítását és azok megfelelő viselését. Sőt, valójában ez a kulcsa az összhatásnak, ezeket az öltözékeket nem csak felvesszük, viselni is tudnunk kell!

Fontos, hogy ne válasszunk élénk színű körmöket, a vásári nézelődés közben ne vegyük magunkhoz a hétköznapokban hordott táskánkat, ne nyomkodjunk mobiltelefont…🙂

A jelentkezőknek a színpadi bemutatkozáskor tudniuk kell megnevezni a viseletük darabjait, jellegzetességeit. Ha külön történet is fűződik hozzá, dédnagymamáé volt például egy-egy darabja, vagy más miatt kötődik hozzá, arra is kíváncsiak vagyunk, szeretettel vesszük!