Leányvásár Szépe választás


A szombati nap főszereplői a gyönyörű viseletbe öltözött lányok voltak.

A Leányvásár Szépe választáson közülük tizenhárman mérettették meg magukat. A jelentkezőkről először fotót készítettünk, ami alapján a közönség szavazhatott és választhatta ki a kedvencét, majd a lányoknak a leányvásár színpadán is be kellett mutatkozniuk. Elmondták honnan érkeztek, milyen viseletet választottak az alkalomra, és fűződik-e hozzá olyan történet, ami miatt különösen fontos lett a  számukra. Ezután a vásárban töltötték a délutánt, hiszen a zsűri a közönség között rejtőzött, nem tudhatták mikor születik meg a döntésük.

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk, tényleg gyönyörűek voltak, de a verseny szabályai azt diktálták, hogy választani kell. Mindkét kategóriában döntés született, melyet a színpadon hirdettek ki a szervezők.

Szeretettel gratulálunk Szabó Veronikának, aki a zsűri egyhangú döntése alapján elnyerte a Pécsváradi Leányvásár szépe címet, és szeretettel gratulálunk Végh Dorottyának, aki a szavazás alapján elnyerte a Pécsváradi Leányvásár szépe választás közönségdíjasa címet!