Információk a 2022. évi Pécsváradi Leányvásár belépődíjairól


Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei Leányvásárra, valamint a Leányvásári Bálra szóló ELŐVÉTELES BELÉPŐ KARSZALAGOK MÁR ELÉRHETŐEK a Pécsváradi Művelődési Központ 2-es irodájában.

Cím: 7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos utca 31. Telefon: 72/465-123

Az 56. Pécsváradi Leányvásár az előző évekhez hasonlóan belépőjeggyel látogatható.

Kizárólag NAPIJEGY vásárolható, melynek díja a helyszínen: 4.000,- Ft, elővételben: 3.000,- Ft.
Jegyet csak a pénteki és szombati napra kell vásárolni, a vasárnap az elmúlt évekhez hasonlóan mindenki számára ingyenes.
Pécsváradi lakosoknak, valamint minden 14 év alatti és 65 év feletti vendégünknek mindhárom nap ingyenes. Ezt jelezni és igazolni szükséges majd a beléptető pontokon.

A szombat esti Leányvásári Bál a mohácsi NGR Music Goup zenekarral külön belépőjegyes, melynek díja a helyszínen: 3.000,- Ft, elővételben, “kizárólag asztalfoglalással”: 2.000,- Ft + 5.000,- Ft/asztal.

❗️❗️ Pécsváradiak számára fontos információ! ❗️❗️

A rendezvény ingyenes látogatásához a személyi igazolványt és a lakcímkártyát kell bemutatni a beléptető pontokon október 14-től, péntek délután 3 órától. A belépést követően a „piros színű” karszalagokat a Dózsa György utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található Információs Pont munkatársai helyezik fel a csuklójukra, szintén az említett okmányok bemutatása után.

Továbbra is is figyeljék és kövessék közösségi oldalainkat. Szeretettel várjuk Önöket a Pécsváradi Leányvásárra október közepén! ❤️ ❤️